A NAV-botrány kirobbantóját küldenék Rogán nyomába

Az ezermilliárdos áfacsalási ügyet kirobbantó Horváth Andrást kérné fel az V. kerület átláthatósági biztosának Juhász Péter Együtt-PM-es polgármesterjelölt.
Juhász közölte: megválasztása esetén a volt adóhivatali munkatárs feladata lenne, hogy az önkormányzat működésével kapcsolatos minden terv, döntés és pénzköltés nyomon követhető legyen, átvilágítaná a döntés-előkészítő folyamatokat és az önkormányzattal szerződő partnereket is.

Juhász jelezte, első lépésként azt vizsgálnák, hogy a Rogán Antal vezette önkormányzat hány belvárosi ingatlant adott el áron alul az elmúlt nyolc évben, kinek adták el őket pályáztatás nélkül, illetve hogy hány fantomszervezetnek fizettek támogatást.

Az Együtt-PM polgármesterjelöltje már korábban bemutatta leendő csapatának több tagját. A vállalkozásösztönzést Bojár Gáborra, a Graphisoft szoftverfejlesztő cég alapító elnökére, a belvárosi közszolgálati média kialakítását Vince Mátyásra, az MTI volt elnökére, egy alternatíva oktatási hálózat létrehozását pedig Daróczi Gáborra, a Romaversitas alapítvány igazgatójára bízná.

Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.