A magyar haza szakértője keményen kiosztotta a manchesteri rendőrfőnököt

Jó lehet annak a kormánynak, amelynek olyan házi biztonságpolitikai szakértője van, mint Nógrádi György.

Nógrádi szakértőként és elemzőként ismét osztotta az észt a közszolgálatinak nevezett televízióban. Olyan eredeti megállapításokat tett, hogy nincs tökéletes biztonság, s minden helyet, ahol a turisták megfordulnak, nem lehet megvédeni az esetleges terrortámadásoktól.

A házi szakértő nem kímélte a manchesteri rendőrfőnököt sem. Ismeretes, hogy Manchesterben kiürítették a futballstadiont, mert pokolgépnek vélt csomagot találtak, így a mérkőzés is elmaradt. A tűzszerészek azonban nem találtak robbanóanyagot. A magyar elemző szerint ilyen tévedésért fejeknek kellene hullani.

„Ennyire ostoba egy rendőrfőnök nem lehet” – jelentette ki magabiztosan Nógrádi, aki a magyar turistákat azért korholta, mert nem szoktak bejelentkezni a meglátogatott országban működtetett nagykövetségeken. Mondott példát is a felelőtlenségre. A délszláv háború idején a térségben tartózkodó magyarok sem indultak haza, a németek viszont megfogadták kormányuk kérését.

Nógrádi jó elemző módjára a magyar magatartás okait is megfejtette. „A magyar egy kurucmentalitás, nem ment haza” – idézte a haza szakértőjét a hirado.hu.

Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.