A kibelezéstől a felkoncolásig

Visszalépését követelő életveszélyes fenyegetéseket kapott csütörtök éjjel a Fidesz-KDNP gyöngyösi polgármesterjelöltje, dr. Tatár László, aki pénteken feljelentést tett a rendőrségen.
Dr. Tatár László elmondása szerint „a kibelezéstől a felkoncolásig sok minden elhangzik” abban a két sms-ben, amelyet telefonjára küldtek ismeretlenek, családja kiirtásával is megfenyegették, amennyiben nem lép vissza a jelöltségtől.

A Fidesz-KDNP gyöngyösi polgármesterjelöltjével a rendőrségen azt közölték: mindkét szöveges üzenet tartalma kimeríti az életveszélyes fenyegetés tényállását.

Az üzenetek tartalmáról a jelölt bővebben egyrészt a rendőrség kérésére, másrészt az azokban írtak obszcenitása miatt nem beszélt rendkívüli sajtótájékoztatóján. – Harminc éve orvos vagyok, ezért mindenki számára nyilvános a telefonszámom. Eddig mégsem tapasztaltam soha ilyet – jegyezte meg a polgármesterjelölt.

A fenyegető üzenetekkel kapcsolatban Tatár doktor azt mondta, Gyöngyösön ilyen típusú aljas fenyegetés mindeddig nem volt jellemző. Szerinte ez az eset is jól mutatja, hogy a választási kampány a városban végletesen eldurvult. Hozzátette: a fenyegetések ellenére nem lép vissza, csapatával együtt hisz abban, hogy a kormánypárti városvezetés fogja Gyöngyös érdekét leginkább szolgálni.

Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.