"A Fidesznek valójában az európai értékekkel van vitája"

Ujhelyi István szerint a kormánynak, a Fidesznek csak az európai közösség pénze kell, a kontrollból és a felelősségből nem kérnek.
Az MSZP európai parlamenti képviselője szerint "a Fidesz, a kormányzati propaganda és az állami lakájmédia" láthatóan mindent elkövet annak érdekében, hogy a hírek ne az ország valós állapotáról és a kormánypártiak valós szándékairól szóljanak.

A kormány számára a menekültválság ugyanis csak ürügy arra, hogy kivezessék Magyarországot az Európai Unióból - hangsúlyozta.

Hozzátette: a Fidesznek valójában az európai értékekkel, a saját jobboldali pártcsaládjával és a magyar emberekkel van vitája. Az Európai Néppárt számos képviselője - így például a külügyi bizottság néppárti elnöke, Elmar Brok is - a Fidesszel szemben szavazott - mutatott rá a kifogásolt passzussal kapcsolatban.

A kormánypárt jobban tenné, ha a Brexit-kampányban megtapasztalt hazug hangulatkeltés helyett meghallaná az emberek többségének véleményét, a magyarok ugyanis több Európát, biztos és erős uniós tagságot és szorosabban együttműködő szövetséget akarnak - fogalmazott.

Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.