A fideszesek már mindent a bevándorlásra kennek

A Fidesz-frakció annyira megörült Orbán és Cameron találkozásának, hogy már egyenesen azt vizionálja: a bevándorlás az európai polgárok szabad mozgását és szabad munkavállalását is fenyegeti.

Orbán Viktor és David Cameron sikeres tárgyalásokat folytatott az Európa jövőjét meghatározó kérdésekről, a nemzetállamok fontosságáról, a bevándorlásról, amely erőszakkal és terrorizmussal fenyegeti az európai polgárokat - írja közleményében a Fidesz parlamenti frakciója.

A kormánypárt szerint a magyar állásponthoz hasonlóan David Cameron is egyetértett azzal, hogy a határok védelme a legfontosabb. A magyar és a brit miniszterelnök is egyértelművé tette, hogy erős Európában és erős nemzetállamokban látja Európa jövőjét, ehhez meg kell védeni Európát és annak külső határait, mert a bevándorlás már az európai polgárok biztonságát, szabad mozgását, szabad munkavállalását és egész Európa létét fenyegeti.

Magyarország ezért támogatja azt a brit törekvést, hogy egy erősebb Európa érdekében az EU működésének alapjairól és a nemzetállamok szerepéről európai vita induljon. Az európai és a magyar baloldal veszélybe sodorja Európát, ők továbbra is beengednék a bevándorlókat, mert szavazókat akarnak betelepíteni és meg akarják gyengíteni a nemzetállamokat - zárul a közlemény.

Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.