A fideszesek is lemondatnák a polgármestert a kopaszbalhé miatt

Csütörtökön rendkívüli képviselő-testületi ülésen ultimátumot kap Herceghalom polgármestere. A helyi politikus körül azóta fogy a levegő, mióta kiderült: felesége minden jel szerint a Fideszhez köthető kopaszok segítségével adott be népszavazási kezdeményezést a vasárnapi boltzárról. 

A polgármesterből elege lett a képviselő-testületnek, Hunya Kriszta független képviselőnő azt mondta az ATV-nek, hogy csütörtökön rendkívüli ülést tartanak, ahol ultimátumot adnak Erdősinek: ha jövő keddig nem adja be lemondását, feloszlatják a képviselő-testületet, és akkor az ő pozíciója is meg fog szűnni. 

A lap beszélt az egyik fideszes képviselővel, és úgy tűnik, az ultimátumnak kormánypárti támogatói is vannak. Szendrei Bence szerint "már régóta nincs meg a kívánt összhang a választott képviselők és a városvezető között", ezért "maximálisan támogatja" Erdősi lemondatását. 

Belföld
2016.03.01 22:26

Ajánlott cikkek

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Pécs

A pécsi állatkert megújult, de a zebracápa ezt csak két nappal élte túl

A hétvégén megnyitotta kapuit a megújult pécsi állatkert. A bama.hu beszámolója szerint sok vendég volt az első napokban, a látogatók örömét azonban beárnyékolta, hogy az egyik cápa, egy februárban érkezett zebracápa elpusztult.
NOL Piactér