A fideszes képviselő kamionnal hajtana át a menekülteken

Nem is egyszer. Kétszer.

A vs.hu szúrta ki Stigelmaier Józsefnének, a Fidesz-KDNP veszprémi önkormányzati képviselőjének a bejegyzését a Facebookon. A politikus Jeddi Árpád Levente – aki az által szerzett kétes dicsőséget, hogy Calais-nál a menekültekre húzta kamionja kormányát – otromba viccéhez fűzött véleményt.

„Mi tetszik a migránson?” – tette fel a kérdést Jeddi, s meg is válaszolta: „A Scania féknyom.” Stigelmaierné úgy reagált a megjegyzésre: „Én még hátramenetet is kapcsolnék. Biztos, ami biztos."

Véleménye megosztotta a közösségi oldal népét és a veszprémieket is. Sokaknak tetszett a „megoldás", a veszprémiek egy része szerint viszont ha Stigelmaiernét ezek után is vállalja a pártja, s a Fidesz többségű önkormányzat, akkor az ordas eszmék mellett tesz hitet.

A veszprémi képviselő-testület egyébként pár napja leváltotta a pénzügyi bizottság elnökét, Katanics Sándort, a DK képviselőjét, mert becsülete megvédése érdekében be mert perelni egy Fideszhez közel álló helyi vállalkozót. Ezek után igen kínos volna, ha Stigelmaierné viszont továbbra is a kormánypárt képviselőjeként kelthetne gyűlöletet a migránsok ellen.

Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.