A Fidesz újra magyar szervezetek pénzelésével vádolja Sorost

A Fidesz szerint Soros György pénzzel támogatja a korlátlan illegális bevándorlást.
Hollik István, a Fidesz-KDNP képviselője vasárnap, Budapesten arról tartott sajtótájékoztatót, hogy Soros György üzletember - különböző nemzetközi és magyar szervezetek támogatásával - pénzzel támogatja a korlátlan illegális bevándorlást. Majd mindezt azzal toldotta meg, hogy a baloldal annak ellenére maradt bevándorláspárti, hogy a nemzeti konzultáció egyértelműen bebizonyította, a magyar emberek szerint meg kell védeni az országot.

Soros György a honatya szerint a hozzá köthető szervezetek segítségével mindent megtesz azért, hogy az illegális bevándorlók korlátlan számban érkezzenek Magyarországra. A fideszes politikus a Magyar Helsinki Bizottságot, a Menedék Migránsokat Segítő Egyesületet, a Társaság a Szabadszágjogokért (TASZ) és a Migration Aid nevű szervezeteket említette Soros segítőinként.

Hollik István szerint a szintén a Soros Györgyhöz kapcsolható Welcome to Europe szervezet adta ki azt a migránsokat segítő zsebkönyvet, amely arra buzdította a bevándorlókat, hogy ne működjenek együtt a magyar hatóságokkal, ne adjanak ujjlenyomatot Magyarországon. A Fidesz képviselője elfogadhatatlannak nevezte, hogy Soros György arra buzdította Európát, hogy minden egyes bevándorlónak fizessen évente 4,5 millió forintot, az ehhez szükséges forrást pedig hitelfelvételből fedezze.Ezek alapján nem lehet csodálkozni azon, hogy Soros György támadta Orbán Viktor miniszterelnök és a Fidesz bevándorláspolitikáját.

Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.