A Fidesz most Szigetvárit pörölyözi

Szigetvári Viktor feljelentése is mutatja, hogy a magyar baloldal bevándorláspárti - reagált a Fidesz-frakció az Együtt elnökének szombati közleményére.

Az Együtt elnöke közölte, hogy feljelentést tett ismeretlen tettes ellen nagy nyilvánosság előtt elkövetett közösség elleni uszítás gyanúja miatt. Szigetvári Viktor szerint "A kormány nemet mond a kötelező betelepítési kvótára" szlogennel fémjelzett kormányzati kampány kimeríti e bűncselekmény tényállását.

A Fidesz-frakció szerint azt, hogy a baloldal bevándorláspárti, az is jelzi, hogy Szigetvári korábban munkát, lakhatást, szociális és egészségügyi ellátásokat is követelt a bevándorlóknak. A Fidesz azonban elutasítja az uniós betelepítési kvótát és folytatja ellene az aláírásgyűjtést, mert a betelepítéstől az országot meg kell védeni. "A kvóta értelmetlen, jogtalan, növeli a terrorveszélyt, veszélyezteti a kultúránkat és az európai emberek biztonságát" - írták.

A kormányzati kommunikációért felelős államtitkár előzőleg ugyancsak közleményben reagált az Együtt elnökének közlésére. Tuzson Bence szerint Szigetvári Viktornak inkább azokat kellene feljelentenie, akik a nőkkel erőszakoskodnak és nem a bevándorlókat kellene védenie.

Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.