A felrúgott szír menekültet is beperelné a gáncsoló magyar operatőr

Amint lezárul az ellene zajló eljárás, László Petra, az N1TV kirúgott operatőre Oroszországba költözne – írja a Szabad Európa Rádió honlapja. Egy, a Kreml-párti Izvesztyijának adott interjúból idézik a mondottakat.

- Oroszországon gondolkozunk és azon, hogy elkezdünk oroszul tanulni. Fontos, hogy most elhagyjuk Magyarországot. A per után fogunk dönteni - mindezet maga a hírhedtté lett operatőrnő mondta, aki a röszkei menekültözön idején, amikor a migránsok áttörték a rendőrsorfalat, többeket igyekezett elgáncsolni, felrúgni, köztük egy kislányt is. Utólag egyfelől bocsánatot kért, másfelől mégis magát védte.

Az Izvesztyijának adott interjúban is ugyanazt mondogatta, miszerint önvédelemből kellett belerúgnia mellette elfutó emberekbe, ez volt az ő védekezési mechanizmusa. "Nem láttam, hogy ez egy gyerek volt" – mondta, hozzátéve, hogy azt szúrta el, hogy nem szaladt el azonnal, hanem tovább filmezett.

A Facebook működésével elégedetlen közszereplőhöz, Nagy Alekoszhoz hasonlóan ő is megtámadná a közösségi oldalt, egyenesen bíróságon. Szerinte ugyanis a Facebook gyorsan eltakarította az őt támogató spontán létrejött oldalakat, míg az ellene uszítóakat meghagyta.

László beperelné az elgáncsolt menekültet is, aki a gyerekét cipelte, miközben felrúgta őt az operatőr. László szerint ugyanis a férfi többször változtatta a beszámolóját az esetről (a felrúgott férfi viszont pont Lászlót akarja beperelni). Mint elmondta, a férjére bízza magát: "a férjem az ártatlanságom akarja bizonyítani. Számára ez most már becsületbeli ügy" - írja a 24.hu a Szabad Európa Rádió honlapja által idézett interjú nyomán.

Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.