A DK szerint "migránsapokalipszissel" riogatják a miskolciakat

A Magyar Idők cikke azzal riogatja a miskolciakat, hogy a DK migránsokat költöztetne a városba. A városi elnök szerint ez merő képtelenség és hírhamisítás.

Az állampárti Magyar Idők „A DK migránsokat költöztetne Miskolcra" című cikkben folytatta a kormányzati bérrettegést az álnépszavazási kampányban - olvasható a Demokratikus Koalíció közleményében. A Fidesz annyira fél a vasárnapi álnépszavazás érvénytelenségétől, hogy a propagandaosztály bármilyen hírt meghamisíthat, akár soha el nem hangzott mondatokat adhat ellenzéki politikusok szájába - írták.

Gréczy Zsolt a párt szóvivője szerint Tompa Sándor, a DK miskolci szervezetének elnöke egyetlen szóval sem állította, hogy menekülteket fogadna be Miskolcon, a jobboldal migránsapokalipszissel riogató alternatív valóságát azonban nem zavarta ezen aprócska tény. A magyar jobboldal ma már olyan mélyre süllyedt a hírhamisítás bugyraiban, hogy arra Rákosi Mátyás is büszkén csettintene - írta.

A Demokratikus Koalíció szerint a Magyar Idők gátlástalan hírhamisítása azt jelenti, hogy az Orbán-kormány nagyon fél a vasárnapi kudarctól. A DK szerint az ilyen gátlástalan hazudozás csak megerősítés azok számára, akik úgy gondolják: vasárnap távolmaradással utasítják el az Orbán-kormányt. Ha az EU-ellenes álnépszavazás érvénytelen lesz, az megkérdőjelezhetetlen kudarc lesz Orbán Viktor és a Fidesz számára - jelentette ki a szóvivő.

Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.