A családtámogatásban is a foci a lényeg

A Nagycsaládosok Országos Egyesületének (NOE) új elnökével közölt interjút a Magyar Idők. A beszélgetés már az elején fontos kérdéseket vetett fel: Kardosné Gyurkó Katalint ugyanis a fociról kérdezték.    

„Mit szól ahhoz, hogy a magyar futballválogatott ott van a legjobb 16 között? Nézte a válogatott meccseit?” Így kezdődik a több mint féloldalas interjú, amelyben azért később a kormány családpolitikáját is feszegetik. Szóba kerül, hogy bár a családi pótlék 2008 óta nem emelkedett, a családokat segíti a rezsicsökkentés, az adókedvezmény vagy például a csok is. És azt se felejtsük el, hogy a klíma is családbarátabb lett – közlik.

A NOE egyébként – értelemszerűen – a nagycsaládos értékeket képviseli, többek között tiszteli a házasságot és az életet is. Jelenleg újraszervezik munkacsoportjaikat, és idősek számára is létrehoznak egyet. Az egyesületnek több mint 70 ezer tagja van, és 2015-ben 300 kisbabának örülhetett.

A beszélgetésben az újdonsült elnök elmondja: az oktatásban szükség van integrációra és szegregációra is, például egy sérült gyermek esetében.

És Kardosné Gyurkó Katalin egyébként természetesen nézte a meccseket. Fantasztikusnak tartja a válogatott teljesítményét. Némely gólnál sírt is.

Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.