A Bálnánál várja az eredményeket Orbán Viktor

A Fidesz-KDNP a budapesti Bálna előtt tartja vasárnap választási eredményváró rendezvényét, ahová várják a pártszövetség szimpatizánsait.
Ezt Nyitrai Zsolt, a Fidesz társadalmi kapcsolatokért felelős igazgatója közölte pénteki budapesti sajtótájékoztatóján. Elmondta: a IX. kerületi Fővám téren lévő Bálna déli teraszára szervezett eredményvárón jelen lesz Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke, a nagyobbik kormánypárt országos elnöksége, kormánytagok és Fidesz-KDNP-s európai parlamenti képviselők.

"Azt kérjük mindenkitől, hogy most vasárnap vegyen részt a választáson, és mondja azt, hogy kétszer Fidesz", vagyis egyéniben és listán is a kormánypártot támogassa, majd csatlakozzon a Fidesz-KDNP eredményvárójához – közölte Nyitrai Zsolt.

A politikus hozzátette, az országgyűlési választásig folytatják a kampányt, mert még "nagyon sok feladat áll előttünk". Egyéni képviselőjelöltjeik a hátralévő két napban – így vasárnap is – arra törekednek, hogy minél több választópolgárt keressenek meg személyesen, telefonon és minden más, jogszabály adta módon, buzdítva őket a Fidesz-KDNP támogatására a szavazáson - ismertette.

Nyitrai Zsolt hangsúlyozta, a Fidesz-KDNP jelöltjei jelentik a garanciát a munkahelyek teremtésére, a nyugdíjak megvédésére, a magyar vállalkozások támogatására és a rezsicsökkentés folytatására.

Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.