'Csak a bűnözőknek kelljen félniük'

Újabb hatmillió forint működési támogatást ad a józsefvárosi önkormányzat a kerületi rendőr-kapitányságnak a közbiztonság erősítésére.

A rendőrségnek komoly segítség ez az összeg, amelynek révén hatékonyabban tudja ellátni feladatait - közölte a kerületi önkormányzat. "Józsefvárosnak vannak még bűnügyileg terhelt területei, ahol különösen nagy figyelmet kell fordítani a közbiztonság javítására" - írta az önkormányzat, hozzátéve, ehhez azonban nem elég az utcai rendőri jelenlét, szükség van arra is, hogy a központból hatékonyan segíthessék a járőrök munkáját.

A VIII. kerület korábban hat autóval, mintegy 150 számítógéppel, digitális fényképezőgépekkel és kamerákkal látta el a kapitányságot; tavaly év eleje óta pedig összesen 350 millió forintot fordított a közbiztonság javítására. A közlemény idézi Kocsis Máté (Fidesz-KDNP) polgármestert, aki szerint drasztikus fellépésre van szükség a bűnözőkkel szemben; a kerület vezetőinek célja, hogy Józsefvárosban "csak a bűnözőknek kelljen félniük".

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.