'Átvilágítja magát' a Fidesz pécsi polgármesterjelöltje

Fizetett hirdetésekben teszi közzé vagyoni helyzetének részleteit Páva Zsolt, Pécs fideszes polgármesterjelöltje. Páva még az ügyvédi irodáját is eladná, ha megválasztanák. Zajlik a kampány Pécsett.

Fizetett hirdetésekben teszi közzé vagyoni helyzetének részleteit a sajtóban a következő napokban Páva Zsolt, Pécs fideszes polgármesterjelöltje, aki ezt a korrupcióellenes küzdelemmel és politikai ellenfelei vádaskodásának megelőzésével indokolta hétfőn, a baranyai megyeszékhelyen tartott tájékoztatóján.

"A pécsieknek joguk van tudni, ha egy politikus tisztséget vállal, milyen anyagi helyzetben van, milyen körülmények között éli mindennapjait. Megérdemlik a tiszta beszédet, az őszinteséget, megérdemlik, hogy újra bízhassanak, és részesei lehessenek egy valódi változásnak" - fogalmazott a képviselőjelölt.

Páva Zsolt beszámolt arról, hogy felerészben egy 1995-ben épült 158 négyzetméteres lakóingatlan, továbbá egy 2001-ben vásárolt Audi A6-os személygépkocsi tulajdonosa. Ügyvédi tevékenységéből havi nettó 430 ezer, képviselői munkájából 68 ezer forint jövedelme van, megtakarítása 1,5 millió forint, valamint 1000 euró.

"Ezen kívül 2 millió forintos életbiztosításom, és egy 500 ezer forintos, továbbá egy 5 ezer eurós balesetbiztosításom van. Banki tartozásom 11 millió forint hitel, melyet ingatlanvásárlásra vettem fel" - tette hozzá.

Páva Zsolt megjegyezte, hogy megválasztása esetén felfüggeszti ügyvédi tevékenységét, a tulajdonában lévő ügyvédi irodát pedig értékesíti, vagy e lehetőség hiányában megszünteti.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.