'A Zuschlag-modellt a Fidesz találta ki'

Nyakó István szerint a Zuschlag-modell alapjait a Fidesz találta ki, a kézi vezérléses pénzosztást Deutsch Tamás minisztersége idején alkalmazták először, aki az MSZP szerint hamisan tanúskodott a Zuschlag-perben.

Az MSZP tudni szeretné, miért tanúskodott hamisan Deutsch Tamás a Zuschlag-ügyben. Nyakó István, az MSZP szóvivője vasárnap a fideszes Répássy Róbert sajtótájékoztatójára reagálva hangsúlyozta: a Zuschlag-modell alapját képező kézi vezérléses pénzosztást a Fidesz találta ki, és Deutsch Tamás volt ifjúsági miniszter alkalmazta először. Az MTI-nek nyilatkozó szóvivő szerint Deutsch Tamás minderről ráadásul hamisan tanúskodott az ügyészségen. Nyakó István elmondta: ezek súlyos kérdések, amelyekre nem lehet megúszni a választ azzal, hogy alaptalanul rágalmaznak másokat.

Répássy Róbert Fidesz-frakcióigazgató vasárnap Budapesten közölte, hogy a Fidesz feltételezése szerint azért nem nevezte meg eddig az MSZP Mesterházy Attilát a párt miniszterelnök-jelöltjének, mert megvárják jövő heti, tanúkénti kihallgatását a Zuschlag-ügyben. Répássy Róbert úgy fogalmazott: az MSZP jelenlegi frakcióvezetőjének van miről beszélnie a Zuschlag-perben, rá nézve ugyanis súlyosan terhelő állításokat tett az ifjúsági és sportminisztérium több korábbi alkalmazottja. 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.