'A Fidesznek sietnie kell'

Az elmúlt hetek két fejleménye is valószínűvé tette az Együtt-PM szerint, hogy a lehető legkorábbi választási időponttal kapcsolatos "kormánypárti döntés" nem változik. Így reagált közleményében a szövetség az államfő szombati bejelentésére, amelyben április 6-ára írta ki az országgyűlési választást.

Mint írták: "Orbán Viktor rezsimjére egyaránt fenyegetést jelent a kormányváltó szövetség közös listája és mindaz a disznóság, ami a Paksi Atomerőmű bővítésével kapcsolatban eddig kiderült". Az Együtt-PM álláspontja szerint a Fidesznek sietnie kell, mert minden nap egy újabb lelepleződést jelent.  "Minél több idejük marad rá, a kormányváltást akaró erők és választópolgárok annál jobban meg tudják szervezni magukat, hogy a választás napján elzavarják a hatalomból Orbán Viktort és tettestársait" - olvasható a szövetség közleményében. 

Kiemelik: április 6-ig már három hónapnál is rövidebb idő van hátra, amely elég ahhoz, hogy az Együtt-PM a választókat ne csak a Fidesz kormányzásának káraival szembesítse, de együtt felmutassa azt az alternatívát is, amelyre érdemes szavazniuk.

Áder János köztársasági elnök április 6-ra írta ki az országgyűlési képviselők választását, amelynek kitűzésével azonban hivatalosan még nem kezdődött meg a kampány, mert az a választást megelőző 50. napon, azaz február 15-én indul.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.