'A Fidesz politikai terrort akar az államigazgatásban'

Gusztustalan hazugságnak, felháborító pimaszságnak titulálta az MSZP Navracsiscs Tibor szavait, miszerint alapvető fontosságú, hogy a közigazgatás ne pártpolitikai alapon működjön.

Navracsics Tibor szerint alapvető fontosságú, hogy a közigazgatás ne pártpolitikai alapon működjön - emlékeztet az MSZP közleményben, amely szerint mindez azért "gusztustalan hazugság és felháborító pimaszság", mivel még az áprilisi választások előtt, januárban 1500 fideszes pártkatona számára tartottak kétnapos „felkészítést" arról, mit kell csinálni, ha a Fidesz-KDNP kormányra kerül. Azaz a szocialisták szerint Navracsics arcátlansága nem ismer határokat.

Tökéletesen igazolja ugyanis a tervezettséget, hogy a Fidesz-KDNP, amint kormányra került, azonnal létrehozott egy törvényt, mely minden kontrollt eltakarított az útjából, majd rögvest nekilátott lecserélni a sok esetben sok évtizede ott dolgozókat mindenféle szakmai vagy bármilyen indok nélkül. Az MSZP úgy véli, hogy minderre csak egyetlen magyarázat létezik: a Fidesz-KDNP politikai terrort és felügyeletet akar elérni az államigazgatásban, melybe beletartozik a közigazgatás is.

A Fidesz-KDNP kormány ma már ott tart, hogy a legfontosabb területeken lecserélte a szakembereket, amelynek következményeként az államigazgatás munkája, hatékonysága számtalan területen akadozik. A még megmaradt szakemberek mindegyike arról számol be, már tudja, hogy lecserélik őt is, s csak azért van még a helyén, mert a Fidesz-KDNP kormány az önkormányzati választások előtt már nem meri kirúgni - zárul a szocialisták közleménye.

 

 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.