'A Fidesz okkal tart az MSZP-től'

Az MSZP szerint a Fideszt semmi nem érdekli a saját hatalmának megtartásán kívül, és amint azt veszélyben érzi Orbán Viktor, a kormánypárt reflexszerűen a gyűlöletkeltés eszközei után nyúl.

A szocialisták szóvivője ezt arra reagálva közölte az MTI-vel, hogy miután Mesterházy Attila MSZP-elnök kedden, sajtótájékoztatón ismertette, az MSZP megkezdte egyéni választókerületi felelőseinek képzését, a Fidesz szóvivője úgy kommentált: a kormánypárt sajnálattal értesült, hogy Ron Werber minden utcába gyűlöletfelelőst telepít és képez ki.

Török Zsolt azt írta, "Selmeczi Gabriella előbb mindössze egy hazugságokkal teli kétmondatos közleményt tudott kiadni Mesterházy Attila sajtótájékoztatójára reagálva, majd a délutánra meghirdetett gyermekvédelmi tárgyú sajtótájékoztatóját is egy kis mocskolódásra cserélte". "A Fidesz szemében még a gyermekáldozatok védelme, a magyar gyermekek érdeke sem számít, és azonnal a bársonyszékek homályába vész, amint Orbán Viktor veszélyben érzi a hatalmát. Ilyenkor eldobnak mindent, és reflexszerűen a gyűlöletkeltés eszközei után nyúlnak" - fogalmazott.

Megjegyezte, a Fidesz "okkal tart a napról napra népszerűbb és szervezettebb szocialista párttól, amely valóban soha nem készült még olyan szervezetten egy választási kampányra, mint az Orbán-rezsimet leváltó 2014-es országgyűlési választásokra". Török Zsolt szerint egyébként minimum furcsa, hogy épp a Fidesz szóvivője emleget utcai gyűlöletkampányt, miután még minden közterületen kint vannak azok az óriásplakátok, amelyek vagy a korábbi kormányfőket, vagy épp a nemzetközi szervezeteket teszik felelőssé "az Orbán-kormány elmúlt két és fél éves kudarcáért".

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.