Ikvai ülhet Fodor helyére a Parlamentben

Ikvai-Szabó Imrét választotta országgyűlési képviselőnek Fodor Gábor megüresedett mandátumára az SZDSZ országos tanácsa szombati ülésén - közölte az MTI-vel Bánky Bea, a párt kommunikációs igazgatója.

A jelölt 53 igen és 6 nem szavazatot kapott. Fodor Gábor helye szeptember 14-i hatállyal üresedett meg, miután a volt pártelnök, korábbi ígéretének megfelelően lemondott parlamenti mandátumáról.

Retkes Attila és Ikvai-Szabó Imre részt vesz az SZDSZ Országos Tanácsának ülésén a párt III. kerületi székház
Budapest, 2009. szeptember 19. Retkes Attila, a Szabad Demokraták Szövetségének (SZDSZ) elnöke (b) és Ikvai-Szabó Imre, Budapest főpolgármester-helyettese, az SZDSZ ügyvivője részt vesz az SZDSZ Országos Tanácsának ülésén a párt III. kerületi székházában. MTI Fotó: Honéczy Barnabás

Az SZDSZ ügyvivő testülete hétfőn egyhangú szavazással, ellenszavazat nélkül Ikvai-Szabó Imrét jelölte a helyére. A testület hétfői közleménye szerint Retkes Attila pártelnök, valamint az ügyvivői testület egyetért abban, hogy a főpolgármester-helyettes az SZDSZ gazdasági kabinetjének vezetőjeként az őszi parlamenti ülésszak, valamint a 2010-es költségvetés törvényalkotó munkájában a leghitelesebben képviselheti a Szabad Demokraták Szövetségének politikáját.

 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.