Fürdőjegyakció nyugdíjasoknak

Az Erzsébet-program keretében nyugdíjasoknak szóló fürdőjegyprogram indul jövőre.

Azok az öregségi nyugellátásban részesülő, 60. életévüket betöltött személyek jelentkezhetnek rá, akiknek a rendszeres havi ellátása nem haladja meg a 147 ezer forintot, valamint további adóköteles jövedelemmel nem rendelkeznek – adta hírül a Hirado.hu. A nyugdíjasok 2500 forintért minimum tíz alkalomra szóló fürdőjegyre pályázhatnak.

– Ezért a pénzért a nyertes pályázó kap egy kártyát, amellyel legalább tíz, de vannak olyan helyek, ahol huszonöt alkalommal is igénybe tud venni gyógyfürdői szolgáltatásokat – közölte Nagy Anna, az Erzsébet-program szóvivője.

Az ingyenes belépőkre januártól lehet pályázni az Erzsébet-program internetes oldalán megjelenő adatlapon. Nagy Anna közölte, hogy a jelentkezéshez a Nyugdíjfolyósító Igazgatóság a pályázó nevére kiállított 2013-as havi nyugdíjigazolása szükséges. A programban több mint ötven fürdőhely vesz részt országszerte. Jelentkezni az interneten lehetséges, de ebben a műveletben több mint ezerötszáz helyszínen segítenek személyesen is az időseknek. (Hirado.hu)

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.