A Fidesz szerint 2014-ig "kitart" a bajai videó

Baloldali belharcról beszélnek a Fidesz politikusai a hamisított bajai videó kapcsán.

„Már nem téma a 8-1. Az egész ország a hamis bajai videofelvételről és az MSZP-ről beszél” – értékelték tegnap fideszes képviselők a videobotrányt. A történésekből általában azt a konklúziót vonták le, hogy „baloldali belharc állhat az akció mögött”. Másrészt vége a videózásoknak, bármilyen felvétel kerül nyilvánosságra, úgyis az lesz az alaphang, hogy „hamisított” – tették hozzá.

Volt olyan fideszes, aki már azt is kétségbe vonta, hogy „az első bajai videó” – ami miatt a bíróság elrendelte az időközi választás megismétlését – igazi lett volna.

Információink szerint tegnap ülésezett a Fidesz-elnökség, és szó esett a videobotrányról is, „melynek a hatása reményeik szerint kitart a 2014-es választásokig”.

Mint tegnap a rendőrség bejelentette: két nappal a megismételt bajai időközi választás után, október 15-én délután Baján készült az a videofelvétel, amely a Hvg.hu honlapján jelent meg először mint a Fidesz választási csalását igazoló bizonyíték. A bajai választás kapcsán feltételezett csalásokról több feljelentés is érkezett a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitánysághoz.

Orbán Viktor és a Fidesz vezetői nagy reményeket fűznek a kamuvideóhoz
Orbán Viktor,
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.