Uj Péter: Házibuli Gyulával és vendégeivel

„Dr. Budai ilyen ügyekre kvalifikált szakember, soksok hektáros parcellák cseréjét sikerült neki a földtörvény szellemét kikerülve okiratba foglalni és ellenjegyezni, mittudomén, kredencre is cseréltek a közreműködésével pár hektár földet. Nemzeti földügyet nem is lehetett volna jobb emberre bízni.” - Mikroblogposzt a végtelen kibertérben

Javul a hangulat az euróövezetben, olvasom, és már írom is, ráfér az euró övezetre, régóta figyelem, mindig pocsék hangulat van arrafelé, senki sem táncol, csak lépkednek tétován, bámulnak maguk elé, a zenéjük is szar, mondjuk, nem lennék a helyükben.

De itt, a forintövezetben szerencsére szuper a hangulat. Záporoznak a tréfák, felszabadult kacajok csilingelésétől hangos a Kárpát-medence, lépik az őrült lábak a járdát, törik a villám srácok táncát. MC Budai bugizik a földügybe, hatalmas a party, everybody, ereszd el a hajamat, Ángyán Józsi beugrott a nagybőgőbe, Hajmási Péter Pityke Pál!

Én arra tippeltem volna, hogy a Magyar Olimpiai Bizottság kapja meg az agráriumot meg a vidéket cakompak, és csodás stadionok bújnak elő a földből a napraforgók meg a repce helyén (a biodízel úgyse jött be), nem múlhatott sokon.

A brüsszeli savanyúpofák kicsinyes bosszúvágya nem ronthatja el ezt a nagyszerű mulatságot: jövőre beindul az államilag támogatott oligarcha-mesterképzés a közszolgálati egyetemen, az MLSZ megkapja a telekomszektor teljes bevételét, megforgatja Tippmixen, ehhez hozzádobjuk a Rába hadiipari nyereségét, és megvesszük a Mol mellé a Shellt is.

Lesz majd pocsék hangulat az euróövezetben.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.