Röviden

Orbán: Magyarország rendet akar

Orbán Viktor szerint Magyarország rendet és biztonságot akar. A miniszterelnök 1800, próbaidőre kinevezett tiszthelyettes rendőrnek vasárnap azt mondta: az ország sokat vár tőlük, és becsületes, eredményes munkájukért ők is sokat várhatnak hazájuktól. (mti.hu)

Kedvezményes áfakulcs előadóművészeknek

A kormány javaslata szerint a kedvezményes, ötszázalékos áfakulcs alá tartoznak majd azon előadó-művészi szolgáltatások, amelyeket családi esemény, baráti rendezvények keretében tartanak. (Munkatársunktól)

MDF helyett JSZDK

Jólét és Szabadság Demokrata Közösség néven folytatja tevékenységét az MDF április 8-tól – mondta Makay Zsolt, az MDF elnöke szombaton, a párt országos gyűlésének szünetében, Budapesten. Április 8-tól használják az új nevet, mert 21 évvel ezelőtt ekkor nyerte meg az MDF a választást. Makay hozzátette: minden jogi eszközt felhasználnak azért, hogy az MDF nevének, logójának jogi, morális és politikai védelmét megteremtsék. (mti.hu)

Már nem nyomoznak a polgármester ügyeiben

Lapunk 2010. június 4-i lapszámában közöltük, hogy a rendőrség nyomozást kezdett azon feljelentések alapján, amelyeket Debreczenyi János akkori veszprémi polgármester ellen hivatali visszaélés miatt terjesztettek elő. Időközben a nyomozás valamennyi feljelentés vonatkozásában bűncselekmény hiányában megszüntetésre került. (Munkatársunktól)

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.