Röviden

Megérkezett a pénz a BKV-hoz

Orbán Viktor miniszterelnök és Tarlós István főpolgármester megállapodása alapján – a kormány döntését követően közel három héttel – pénteken megérkezett a Nemzetgazdasági Minisztériumtól a BKV számlájára a 7,5 milliárd forint. A kormány ezenkívül a BKV 5 milliárd forintos hitelfelvételre is garanciát vállalt. (Munkatársunktól)

Kétezer fős tartalékos rendszer

Hende Csaba honvédelmi miniszter Győrött az mondta: több mint kétezer fővel felállítják a tartalékos rendszert, amely lehetővé teszi, hogy a jövőben esetleg bekövetkező katasztrófákra még nagyobb erőkkel még hatékonyabban tudjanak reagálni. (MTI)

Lázár eltörölné Orbán 13. havi bérét

A közjogi méltóságok 13. havi juttatásának eltörlését kezdeményezi a parlamentnek pénteken beterjesztett törvényjavaslatában Lázár János. A Fidesz frakcióvezetője a szolidaritás elvével és a választópolgárok bizalmára épülő őszinte kormányzás megteremtésének céljával indokolja indítványát. (MTI)

Menesztették Révész T. Mihályt

Menesztették a Gödöllői Királyi Kastély Kht. ügyvezető igazgatóját, Révész T. Mihályt december 6-i hatállyal. Az új vezető Gönczi Tibor eddigi helyettes igazgató lett – olvasható Gödöllő város hivatalos honlapján. (MTI)

Nyomoz az ügyészség az Álomsziget-ügyben

A Központi Nyomozó Főügyészség tájékoztatása szerint csütörtökön nyomozás indult az Álomsziget projekthez kötődő üzletrész-értékesítés ügyében a Budai Gyula elszámoltatási és korrupcióellenes kormánybiztos által tett feljelentés alapján – közölte a miniszterelnök sajtóstábja pénteken. (MTI)

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.