RÖVIDEN

Tarlós lemond mandátumáról

Tarlós István december 3-i hatállyal lemond országgyűlési képviselői mandátumáról, mert főpolgármesteri teendőivel a parlamenti munka időben nem egyeztethető össze. A fideszes politikus az áprilisi országgyűlésiképviselő-választáson a budapesti területi listáról került a parlamentbe. (MTI)

Milliárdokat kérnek a Haladás stadionjára

Hárommilliárd forint támogatást kérnek vasi szocialista országgyűlési képviselők a kormánytól Szombathely számára, a Haladás futballcsapat Rohonci úti stadionjának megvásárlásához. Ipkovich György és Nemény András szerint Szombathely város vezetésének régi adóssága a Rohonci úti stadion tulajdonának megszerzése és felújítása. (MTI)

Fellebbez az MSZP-ből kizárt Lévai Katalin

Továbbra is az MSZP tagjának tekinti magát és fellebbez Juhászné Lévai Katalin volt parlamenti képviselő, akit a napokban a párt megyei etikai bizottsága kizárt az MSZP-ből. Ezt azzal indokolták, hogy az általa vezetett debreceni 2-es választókerület tagjai bojkottálták, s így határozatképtelenné tették a párt megyei küldöttgyűléseit. (K. Zs.)

Elfogták a harmadik rablót

Vasárnap este Budapesten a Terrorelhárító Központ munkatársai őrizetbe vették azt az 51 éves férfit, aki a rendőrség szerint részt vett a péntek esti, az egyik támadó halálával végződött kispesti bankrablásban. A bankból 2,8 milliót zsákmányoló három férfi egyike gépkarabélyból tüzet nyitott a kiérkező rendőrökre, akik lelőtték. Egyik társát még pénteken őrizetbe vették. (Munkatársunktól)

Kétszázezer forintért ölt

Eltűnt férfit keresett, gyilkosságot derített fel a Nemzeti Nyomozó Iroda gyanús eltűnési ügyekre specializálódott egysége. Kiderült, hogy az eltűntnek hitt férfit gyerekkori barátja, a szerencsejáték-szenvedélybeteg K. Péter ölte meg 200 ezer forintos adóssága miatt. (Munkatársunktól)

Előzetesben a tanárverő diák

Előzetes letartóztatásba került az a 17 éves diák, aki megütötte tanárát Püspökladány egyik középiskolájában. Az ügy sértettje egy 42 éves pedagógus, aki megkérte a tanulókat, hogy sorakozzanak fel a folyosón, erre a 17 éves diák lökdösni kezdte és több alkalommal arcon ütötte. Közfeladatot ellátó személy elleni erőszak és becsületsértés megalapozott gyanúja miatt indítottak eljárást ellene. (K. Zs.)

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.