Röviden

A nyilasterror áldozataira emlékeznek

A Nagy Imre Társaság és az Antifa Új Spartacus Liga november 9-én délután fél ötkor tartja fáklyás megemlékezését a Cipők a Dunánál emlékhelyen a nyilasterror áldozatairól. A nemzetközi antifasiszta nap alkalmából további megemlékezéseket tartanak az Új köztemető 298-as parcellájában és más antifasiszta emlékhelyeken. (Munkatársunktól)

Baranyay kétmilliót keres

A Fővárosi Közgyűlés október végén tárgyalta a fővárosi cégek új bérpolitikai irányelveit. Az erről szóló előterjesztésben így érvelt Bagdy Gábor főpolgármester-helyettes: „Az újonnan alakuló BVK és BKK Zrt. vezérigazgatójának ajánlott keresete jelentősen elmarad az MNV, MFB, MÁV vezetőinek 3,6 milliós keresetétől”. Baranyay László, az MFB Zrt. elnök-vezérigazgatója a fenti előterjesztés alapján íródott cikkünkre reagálva felhívta a figyelmünket: havi illetménye bruttó kétmillió forint. Az előterjesztő tévedésért is elnézést kérünk. (Munkatársunktól)

Tájékoztatják a hajléktalanokat

Folyamatosan tájékoztatják a kiemelt budapesti aluljárókban életvitelszerűen tartózkodó hajléktalanokat a jövőbeni elhelyezési lehetőségekről – mondta Győri Péter, a Budapesti Módszertani Szociális Központ és Intézményeinek szakmai igazgatója hétfőn. Az utcai szociális szolgálatok szerint 100-120 ember tartózkodik életvitelszerűen a főváros kiemelt aluljáróiban; a héten felkeresik őket és tájékoztatást adnak új lehetőségekről – közölte Győri Péter. (MTI)

NOL-Totó: egy év, 756 kérdés

Ha kedd, akkor ismét NOL-Totó; ezúttal születésnapi különszámmal. A Népszabadság Online videointerjú-sorozata első születésnapját ünnepli a héten, erre tekintettel az elmúlt hónapok legjobb kiadásaiból válogattuk össze az ünnepi 13+1 kérdést és választ. Ki használta először a maszturbáció szót a Parlamentben, főzött-e már Bajnai Gordon élettársa Orbán Viktor feleségének receptkönyvéből, a fideszes Répássy Róbert szerint miből jó a kétharmad és Szekeres Imre vajon mindig „megrészegül-e”, ha Gripeneket kell átadnia. A NOL-Totó: 54 interjú, 756 kérdés és közel 450 000 letöltés. (Munkatársunktól)

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.