Fojtogatta ellenfelét a fideszes jelölt férje

Egy nyilvános eseményen történt bántalmazás miatt tett följelentést a helyi rendőrkapitányságon Fehér László celldömölki polgármester. Az ügyben érintett támadó a helyi zajos kampány fideszes polgármesterjelöltjének a férje.

Az eset a vasárnapi játszótéravatáson történt. A helyi evangélikus gyülekezet udvarára délelőtt 11-re hirdették az eseményt, amelyen megjelent Söptei Józsefné alpolgármester, aki az önkormányzati választáson az Összefogás Celldömölkért Egyesület színeiben indul az adott választókörzetben. Az ünnepségen ott volt Mogyoróssy Gyula helyi médiavállalkozó, a Celldömölk TV tulajdonosa is. Amikor az ismeretlenek által a falra festett „Júdás” fölirat eltávolítását le akarta fényképezni, rövid szóváltás alakult ki. Ezután Mogyoróssyt eltanácsolták a helyszínről. A „tévés” dulakodni kezdett, s kiverte Söptei Józsefné kezéből a tulipános vázát, majd többek állítása szerint ráugrott az alpolgármesterre, s fojtogatni kezdte. Az inzultusnak a játszótéravatáson megjelentek vetettek véget.

Mogyoróssy a polgármesteri székért küzdő és az érintett szavazókörzetben is induló Fidesz-jelölt, dr. Fonyó Roberta férje. Fonyó zajos (az ellenfelek szerint kifejezetten alpári) kampányáról sokan beszélnek Celldömölkön. Egyesek szerint a házastársak nem válogatnak az eszközökben, amikor saját tévéjüket a kampány szolgálatába állítják.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.