Rex felügyelő kampányol

A kétfarkú kutyák választási gyűlésén Rex felügyelő is tiszteletét tette, az igazi szenzációt azonban az elveszett NASA-műhold utasai szolgáltatták. A párt szerint a szerénység a középszerűek gyávasága.

A szervezők közlése alapján megközelítőleg négymillióan, más források szerint néhány százan vettek részt vasárnap délután a Magyar Kétfarkú Kutya Párt választási nagyonnagygyűlésén, a Kossuth téren. A felfokozott érdeklődés feltehetően annak szólt, hogy a párt valamennyi politikusa mikrofonhoz lépett: a főpolgármesteri posztra hajtó Victora Zsolt, a VII. kerületben induló Mogács Dániel és a szegedi Kovács Gergely.

Litkai Gergely szóvivő külön is köszöntötte a külföldi vendégeket. Nehezményezte, hogy a vatikáni first ladynek küldött meghívóra még csak válasz sem érkezett. Igazi kuriózumként megjelentek viszont a NASA elveszett műholdjának utasai, és elvegyültek a tömegben. Rex felügyelő az öccsét is magával hozta.

A gyűlés némi késéssel kezdődött, mert a kétfarkú politikusok a kulisszák mögött korrupciós pénzek átvételével voltak elfoglalva. Végül a Carmina Burana zenéjére, nagy ováció közepette vonultak be. Az elsőként felszólaló szegedi Kovács Gergely hangsúlyozta, hogy a kétfarkúak programját valóban a nép írta, ezért van tele helyesírási hibákkal. Beszéljenek helyettünk a számok – folytatta, és már sorolta is: 413, 5826 és 21. A párt a betűket sem hanyagolja el, Kovács Gergely két példát is említett: „g” és „c”. Victora Zsolt főpolgármester-jelölt kitért arra, hogy a budapestiek budapestije akar lenni: pártállásra, színre, szagra és halmazállapotra való tekintet nélkül. „Óriási nap ez önöknek, hisz találkozhatnak velem” – kedveskedett a közönségnek az Erzsébetvárosban induló Mogács Dániel. Szerinte a szerénység a középszerűek gyávasága, ezért úgy érezte, nem szabad szégyellnie, hogy tökéletes. Beszédében azt követelte, hogy a tömeg azonnal válassza meg polgármesternek, de párttársai leültették.

A párt szerint a szerénység a középszerűek gyávasága
A párt szerint a szerénység a középszerűek gyávasága
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.