Stohl András ittasan vezetett és drogozott

Tiltott pszichotróp anyagot talált a toxikológiai szakértő a május 8-án Fót közelében balesetet okozó S. András vérében – közölte pénteken a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság. A balesetben egy személy súlyosan, egy másik könnyebben megsérült. A színész még a rendőrség kiérkezése előtt elhagyta a helyszínt, a rendőrök az otthonából állították elő.

A korábban tanúként kihallgatott színész-műsorvezetőt, Stohl Andrást ittas vagy bódult állapotban elkövetett súlyos testi sértést okozó járművezetés és kábítószerrel való visszaélés gyanúja miatt vonják felelősségre – derül ki a rendőrségi közleményből.

A toxikológiai vélemény nyomán csütörtökön házkutatást tartottak a gyanúsított fóti ingatlanában, arról azonban a rendőrség nem ad tájékoztatást, hogy találtak-e ott valamilyen kábítószert, vagy sem. A férfi t már kihallgatták gyanúsítottként. A színész fegyvertartási engedélyét visszavonta a rendőrség, kötelezve őt vadászfegyverei és a hozzájuk tartozó lőszerek leadására a büntetőeljárás jogerős befejezéséig – közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság, hozzátéve: tisztázásra vár, hogy a fentieken túl elkövetett-e más bűncselekményeket a május 8-i karambollal összefüggésben a gyanúsított.

A színész ügyvédje kijelentette: csak a nyomozati szak végén nyilatkozik a baleset körülményeiről.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.