Orbán Viktor üzenete: Eddig nem becsülték a munkát

Nemzeti ügy, hogy mindenkinek legyen munkája, aki dolgozni akar – írta május elseje alkalmából Orbán Viktor, a Fidesz elnöke az MTI-hez eljuttatott köszöntőjében.

„Magyarországnak tehetsége van az értelmes, szép és becsületes munkához, tehetsége van a sikerhez. Ezt be is bizonyította az elmúlt hetekben az egész világ számára. Rég nem látott összefogással megdöntöttünk egy rendszert, amely nem becsülte sem a munkát, sem a munkát végző embert. Alapítottunk helyette egy újat: a nemzeti együttműködés rendszerét, amely a munka és a munkát végző emberek megbecsülésére épül” – fogalmazott köszöntőjében a kormányfői poszt várományosa. Hozzátette: „Mi, magyarok történelmünk során többször is megtapasztaltuk, hogy sem az ország, sem polgárainak jövője nem épülhet spekulációra, dologtalanságra vagy semmittevésre. Mi, magyarok tudjuk, hogy az embernek munkából lesznek a javai, sikerei, a munka teremti meg önállóságát és függetlenségét.”

Orbán Viktor, a Fidesz miniszterelnök-jelöltje végezetül jókívánságait és nagyrabecsülését küldte „minden dolgozó, dolgozni vágyó és munkájával becsületet szerzett nyugdíjas magyar embernek és családjaiknak”.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.