Lendvai: Most még kampány van

Lendvai Ildikó nem cáfolta, de nem is erősítette meg lapunk tegnapi információját, amely szerint lemond a pártelnöki posztról a választás második fordulója után. Az MSZP elnöke hétfői sajtótájékoztatóján azt mondta: választási hajrában az ember mindent belead, mindenki teszi a dolgát a posztján. Minden kérdés az MSZP későbbi ellenzéki szerepére, személyi megoldásaira, szervezeti megújítására, ezt követően jön.

Lendvai Ildikó „nem lát ördögtől valót abban”, ha valaki meg akarná változtatni az MSZP logóját vagy arculatát, ahogy azt a Népszabadság írta. A pártelnök véleménye szerint az MSZP szempontjából a megújulás azt jelenti, hogy legnagyobb ellenzéki erőként kész saját programja képviseletére új és hatékony eszközöket találni.

Azon felvetésre, hogy Simicskó István, a Fidesz–KDNP országgyűlési képviselőjelöltje etikátlannak tartja azt, hogy a vele egy körzetben, a főváros XI. kerületében induló szocialista Molnár Gyula új kampányhirdetésein nem szerepel az MSZP logója, az LMP szlogenjére emlékeztető „tényleg lehet más a politika” kitétel ugyanakkor igen, azt mondta: szerinte mindenki tudja, hogy Molnár Gyula szocialista politikus.

A pártelnök kérdésre válaszolva visszautasította a Fidesz állítását, miszerint a főváros több kerületében is, ahol lesz második forduló, a szocialisták telefonon hívogatják a választókat, és téves információkat közölnek velük. (MTI)

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.