Embert öltek az arlói cigánysoron

Rendőrök vigyázzák a rendet a Borsod megyei Arlón, ahol hétfő déltájban két család viszályát követően egy 57 éves ember leszúrtak, aki a helyszínen meghalt, többen pedig sérüléseik miatt kórházba kerültek, a rendőrség emberölés büntette miatt nyomoz.

A verekedés két, egymással haragban álló család tagjai között tört ki az Ózdhoz közeli település cigánysorán azt követően, hogy az egyik família megtámadta a másikat, és leszúrtak egy 57 éves férfit, aki a helyszínen meghalt. Tízen-tizenöten estek egymásnak.

A távirati iroda tudósítójának kora esti helyszíni jelentése szerint továbbra is fokozott a rendőri jelenlét a verekedés színhelyén, a Dózsa György úton. A helyszínhez nem engednek senkit, az utcán csoportosulnak az emberek, és taglalják a történteket. Gaskó Bertalan, a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta: a bűnügyben még tart a nyomozás, több embert előállítottak, a rendőrség emberölés miatt folytat eljárást. A mentők egy súlyos és öt könynyebb sérültet szállítottak az ózdi kórházba. (MTI)

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.