UP: Lady Gaga és a nádi farkas

„Megdöbbentő hírek kaptak szárnyra Lady GaGá életéről.” hotdog.hu

„Preparabanrakabaré, rokihorrorpikcsörsó Pomáz!

benne voltam drágám a Playboyban

a lábam között egy kis szputnyikkal

vakítanak drágám a vámpírfogak

szeretnék egy használt papagájt!”

(Fe Lugossy Laca: Preparababrakabaré (Playboykott); in Bizottság: Jégkrémbalett)

Lady Gaga és Gorgonzola Mária a csalánszopóverseny kerületi döntője után lélektisztító rovásírásos Metal Lady-koncerten vesznek rész a sávolyi Moto GP-pálya Kulcsár Attila Különtermében, majd megtekintik a helyi Jobbik alapszervezet revizionista transzvesztita showját. Kérjük a sajtó munkatársai, jelezzék részvételi szándékukat a legközelebbi péniszpumpaárusnál.

– Azért az se nem véletlen, és itt feltélenül el kell ismeri a nyolc év szocialista kormányzás eredményeit, hogy Magyarország a sérülésprevenció mintaállama – mondta Lady Gaga a háta mögött hajladozó Geronimo Máriának, miközben serényen betonozták Demszky Gábor angolaknáját. – A Fidesz ezzel szemben... – folytatta Gaga, megigazítva előreomló alufóliatincseit, és másik kézzel a fenekébe vágó tanga szabású aranybodyt –, szóval a Fidesz ezzel szemben biankó csekket akar kitöltetni a választókkal! Ezt nevezem én demokratikus deficitnek. (Gigerli Mária szívesen válaszolt volna valami cifrát, de alsó ajkában épp egy köbméter misungot hozott a burkoláshoz.)

Aranysakál (Canis aureus) fekszik Lady Gaga és Maseratti Mária somogytúri otthonában. A zselici erdőkben talált pár hetes állatot 3 éve fogadták örökbe a népszerű hölgyek. A magyar népi nevén csikaszként vagy nádi farkasként is ismert vadfajt együtt nevelik mozgássérült francia bulldog kutyájukkal, és rendszeresen bábozással és mesével szórakoztatják az állatokat. (Képünkön Lady Gaga és Monserati Mária a Róka koma és a BKV-busztender című mesét adja elő.)

Lady Gaga és Girardelli Mária pálinkakóstolón voltak a tűzoltókkal. Vidáman dülöngélnek hazafelé a kellemes tavaszi éjszakában, pucér seggükből egy-egy félliteres pálinkásüveg lóg ki. – Édesanyám, add el széndioxid-kvótáááámat! – üvölti artikulálatlanul Lady Gaga, ezen aztán hosszan röhögnek, de úgy, hogy fuldokolnak szinte. Előrehajolnak, térdükre támaszkodnak, úgy rázza őket a nevetés. Lady Gaga csak sokára kap levegőt, nagyot sóhajt, és elkomorul: – Na jó, most megyek, és triplázok egyet a Brit Awardson! – Germanotta Mária csak nézett utána hosszan, tehetetlenül.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.