Titkos hangfelvétel lehet a legfőbb bizonyíték Budaházy ellen

Az RTL Klub információi szerint egy titokban készült hangfelvétel az egyik legfőbb bizonyíték a terrorcselekmények elkövetésével gyanúsított Budaházy György ellen. Az ügyészség az információt nem erősítette meg, de nem is cáfolta.

Csintalan Sándort még 2007. decemberében megtámadták. Az egykori szocialista politikust, a Hír TV műsorvezetőjét az ügyészség szerint egy olyan terrorszervezet tagjai bántalmazták, amelyet Budaházy vezetett.

Budaházy György a Legfelsőbb Bíróságon

Fazekas Géza, a Központi Nyomozó Főügyészség szóvivője elmondta: a gyanú szerint a terrorszervezet csúcsirányítója Budaházy volt, a különböző támadásokban való részvételre pedig a mozgalom „katonái” ajánlkoztak, vállalkoztak.

Több Molotov-koktélos támadással és robbantással 16 embert gyanúsítanak, közülük tizenegyen előzetes letartóztatásban vannak. Köztük van Budaházy György, aki indulni szeretne az országgyűlési választásokon. Támogatói szerint, ha elég ajánlószelvényt gyűjt össze, jelölt lesz és mentelmi jogot kap. Érvelésük szerint nincs bizonyíték bűnösségére.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.