Orbán: Nincs magánvélemény!

Orbán Viktor a Fidesz-frakció tegnapi zárt ülésén a leeendő nemzeti kormányról, a közös nemzeti ügyek fontosságáról beszélt.

A kampánykommunikáció kapcsán a Fidesz elnöke leszögezte: a kampányban nincs magánvélemény, nincs kibeszélés. A Fidesz-politikusoknak a párt programjának és kommunikációs stratégiájának megfelelő központi üzeneteket kell elmondaniuk nyilvános szerepléseiken a választásokig hátralévő időszakban.

Csak az előre megírt forgatókönyvet mondhatják fel
Csak az előre megírt forgatókönyvet mondhatják fel

Orbán Viktor azt érzékeltette, hogy nem is nagyon kell nyilatkozni, ha nem muszáj. De ha a képviselők s a jelöltek mégis nyilatkoznának, akkor „az irányról beszéljenek”, „részletekbe ne bonyolódjanak”. Az ugyanis később mindenféle magyarázkodásra, támadásra adhat okot. Ha valaki véletlenül mégis a személyes véleményét mondaná el, hangsúlyoznia kell, hogy az a magánvéleménye.

A Fidesz elnöke okkal követel kampányfegyelmet. Varga Mihálynak a nyugdíjrendszerrel kapcsolatos nyilatkozata után valóságos lavinát indított el. A Szonda Ipsos szerint a Fidesz egy hónap alatt közel 250 ezer szimpatizánst veszített.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.