A foci ne maradjon ki! – Orbán országot értékel

„Itt az idő!” mottóval tizenkettedik alkalommal mond országértékelő beszédet ma Orbán Viktor.

A Balog Zoltán által vezetett Magyar Polgári Együttműködés Egyesület rendezvényén – az előzetes hírek szerint – a Fidesz elnöke várhatóan nem kerüli meg a BKV-botrányt és a nyugdíjaskérdést sem. Valószínűleg beszéde része lesz a rend megteremtése, a gazdaság talpra állítása, a munkahelyteremtés, a szociális biztonság és az egészségügy talpra állítása is – ezek a vállalások szerepelnek a Fidesz-KDNP képviselőjelöltjeinek a szórólapján.

Orbán Viktor azt is figyelemmel kísérte, mit javasoltak neki a rajongók a Facebookon. Legtöbben a nyugdíjasokért és a fiatalokért aggódtak. Sokan sürgettek egy Fidesz-kormány által indítandó „elszámoltatást” is. Mások szerint a határon túliaknak egy Fidesz-kormány „vele született jogként adja meg a magyar állampolgárságot”. „A foci ne maradjon ki!”– írta egy rajongó.

Mesterházy Attila, az MSZP miniszterelnök-jelöltje egy videoüzenetben őszinte beszédre kérte Orbán Viktort. A Bokros Lajos Baráti Kör pedig arra vár választ: miért nem áll ki „a világszerte elismert Bokros Lajossal” vitázni?

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.