Röviden

Jóri: Közérdekűek az szja-adatok

Hozzájuthatnak az egyházak azokhoz az adatokhoz, amelyek a részükre felajánlott személyi jövedelemadóra (szja) vonatkoznak – így foglalt állást Jóri András adatvédelmi biztos. Az ombudsman szerint közérdekű adatnak minősül, ezért nyilvános az APEH kezelésében lévő, az egyes egyházak részére adójuk egy százalékáról rendelkezők száma. Így akár megyei bontásban, felekezetek szerint, a rendelkezésre jogosultak létszámával együtt is megtekinthetők ezek az adatok. (MTI)

Feljelentést tett Molnár Oszkár

Ismeretlen tettesek ellen feljelentést tett a legfőbb ügyésznél Molnár Oszkár fideszes országgyűlési képviselő, edelényi polgármester az állítása szerint a magzatukat a magasabb pótlék reményében szándékosan károsító terhes nők ügyével kapcsolatban, több bűncselekmény gyanúja miatt. (MTI)

Oltópontot nyitott a belvárosi Fidesz

Oltópontot nyitott a Fidesz belváros-lipótvárosi szervezete hétfőn saját pártirodájában; Rogán Antal fideszes polgármester a megnyitón mindenkit arra kért, oltassa be magát az új influenza ellen. Rogán bejelentette, hogy a városrészben élő négyszáz, nehéz helyzetben lévő ember ingyen juthat az oltáshoz, s kerületen kívülieket is beoltanak. (MTI)

Jól vannak az újszívesek

Jól van az a három beteg, aki november 28-án szívátültetésen esett át Budapesten. A három beteg közül egy kislány valószínűleg már otthon töltheti a karácsonyt. (MTI)

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.