Új, női adót indít a TV2 januártól

TV3 néven új tévécsatornát indít januártól Magyarországon a TV2-t is tulajdonló ProSiebenSat.1 cégcsoport.

Az új adó célcsoportja a 25 évesnél idősebb nők lesznek, meghatározó arcának pedig három nőt választ a csatorna. A próbaadások decemberben indulnak, január 1-jétől pedig csaknem egymillió háztartásban lesz fogható az új műsor. Úgy tudjuk: a korábban megjelent hírekkel szemben nem ismétlőcsatornát terveznek; bőven sugároznak majd a csatornának készített hazai gyártású műsorokat; a bevett márkák - a Született feleségek például - természetesen itt is futnak majd.

Bár az új csatorna a TV2-től teljesen különálló társaságként és szerkesztőségként működik, elképzelhető, hogy a produkciókat részben azonos cégek szállítják a ProSieben-csoport régi és új televíziójának.

A rádiós piac is új szereplővel gazdagodik. December elején indul, és Budapesten, valamint a főváros hatvan kilométeres körzetében lesz hallgatható a Klasszik Rádió. A 24 órában sugárzó adó leginkább komolyzenét sugároz majd: a barokktól a XX. század elejéig terjedő időszak legnépszerűbb klasszikus zenei tételeit készülnek játszani. Szondy Réka, a rádió sajtófőnöke a bemutatkozó sajtótájékoztatóig nem kívánt bővebbet mondani az elképzelés hátteréről, a jobbára a Jazzy Rádióhoz kapcsolódó tulajdonosi kör piaci és kulturális várakozásairól.

Háziasszonyok és revolverhősök (Dana Delany és Marcia Cross) a Született feleségekben
Háziasszonyok és revolverhősök (Dana Delany és Marcia Cross) a Született feleségekben
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.