UP: Itt válik el a lószar a lómájtól

"Miután a sajtóban az elmúlt 48 órában több megalapozatlan állítás látott napvilágot, többek között az, hogy nincs pénz Overdose gyógykezelésére, a PannoniaOverdose.hu e vasárnap készült felvételekkel igazolja, hogy a telivér kiváló kondícióban érkezett haza, s csupán pihenésre és nyugalomra van szüksége, hogy a patája mielőbb rendbe jöjjön.

Vagyis nem beteg, nincs szüksége orvosi kezelésre, csupán szigorú orvosi kontrollra, a gondozásával megbízott személyek pedig képesek megadni mindazt az anyagi és egyéb segítséget, amelyre most szüksége van. Hat képünkön állandó társával, Budinszki Barbarával látható. Ha nyilatkozhatunk az érdekelt nevében, Overdose ezúton köszöni meg azt a sok aggódást és feléje áradó szeretetet, amelyet mindenhonnan kap és reméli, jó futásaival mielőbb meg tudja ezt hálálni."

- Doktor úr, doktor úr, elkaptam az új influenzát, mit csináljak?

- Há', egyen egy almát."

Beoltatja-e magát H1N1 ellen Overdose, a nemzet sánta lelkiismerete? Na, ott válik el a lószar a lómájtól. Tisztességes magyar ember nyilván nem oltat kommunista szérummal, inkább beledöglik az influenzába, egyenes gerinccel, büszkén, balsors, akit régen tép, nem hagyja, hogy maga alá gyűrje az interbolsevista nagytöke. Hazudnak reggel, hazudnak este, hazudnak kora délután, ki tudja, mi van abban a teszteletlen, korrupt, offshore anyagban? Ma beoltanak, holnapra már kommunista leszek, megyek láncszavazni a Maszopra gulyáslevesért.

De tisztességes magyar progresszív demokrata meg hogy is higgyen a talpig náci magyar körorvosnak, aki elszabotálta a modern demokrácia alapintézményét, a vizitdíjat is, és legszívesebben már holnap megindítaná a marhavagonokat; hogyan bízhatna benne annyira, hogy megengedjen neki egy ilyen drasztikus beavatkozást, hogy aztán beléinjektálja a szélsőséges sárkányfogveteményt, illetve a szellemi kútmérget? Hogy másnap már darutollal kardlapozza a szociálisan hátrányos helyzetű rétegeket, mi?

Ebben az érdekes patthelyzetben akkor mégis ki fogja beoltatni magát? Ki mer megbízni vakon a magyar vakcinában? A válasz logikus: a szlovákok. Sorban állnak a határ menti patikák előtt, hiába adott ki a szlovák oktatásügyi minisztérium új matematikai érettségi tételeket, amelyek sajátos példanyelvezete egyes vélemények szerint akár szélsőséges indulatok szítására is alkalmas lehet. A "ha egy egészséges szlovák férfi egy láda sör után, egy nap alatt negyven magyar óvodást tud agyonverni egy kiló fagyasztott sztrapacskával, akkor hány kiló fagyasztott sztrapacskát kell vennie, ha két láda sör után akar agyonverni egy vagonnyi magyar nyugdíjast?" kezdetű példa ellen az EU mirelit- és kisebbségügyi biztosánál is tiltakoztak a magyar szervezetek, de az EU idegesen a vállát rángatta, és megítélt negyvenmilliárd euró azonnali, vissza nem fizetendő céltámogatást fagyasztott sztrapacskára egy Cipruson bejegyzett, szúnyog-szigeteki zászló alatt hajózó libériai tengerjárón működő, kétszázötvenhárom forint negyven fillér törzstőkéjű, oltóanyagokhoz programozható nanocsipet gyártó kft.-nek.

Állítólag, ha egy ilyen csipet bejuttatnak a véráramba, az alany agyát úgy lehet átprogramozni, hogy többé képtelen legyen a racionális cselekvésre, a pszichedelikus hatás miatt előtörő irreális félelmek, egyéni és közösségi önértékelési zavarok és az ezek működése nyomán előtörő legprimitívebb ösztönök határozzák meg döntéseit, patológiás, paranoid csoportidentitás alakul ki, amelyben föloldódik az egyéni felelősség, az egész individuum, az alany szinte minden átmenet nélkül kelet-európaivá válik.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.