A 350 leggagyibb magyar

Kiborult a bili, és most döbbenten bámultok a tartalmára, pedig abban nincs semmi új, csak a politikai elit beteg emésztésének szokásos bűzlő végterméke. Ne tegyetek úgy, mintha meglepődtetek volna! Borítékolni lehetett, hogy az ORTT MSZP-s és fideszes többsége pártalapon szétmutyizza a szabaddá vált földi sugárzású rádiófrekvenciákat. Még az államelnök is előre szólt, hogy ácsi, gyerekek, pedig róla aztán igazán nem lehet elmondani, hogy szószátyár, ha baj van.

Miközben fintorogva fikázzátok a excrementumot, nem árt visszaemlékezni rá, hogy szabadságunk hajnala után, a rendszerváltó pártok gruppenszexéből fogant, és azóta a korunk egyik legundorítóbb torzszülöttének minősülő médiatörvény is azon a bolseviki alapvetésen nyugszik, hogy akié az éter, azé a hatalom. Ez a politikusi nemzedék, bár tagadja, mégis csak a Lenin összesen nőtt fel és szocializálódott bele a politikába. A szikratávírót már rég múzeumba űzte a történelem, de a dogma szikrányit sem változott azóta.

Úgyhogy ne ezen lepődjetek meg, gyerekek, hanem azon, hogy ezek egyáltalán leültek egymással mutyizni. Gondoltátok volna? Hogy eldugott kocsmák hátsó helyiségeiben füldugós kiberekkel az ajtók előtt, de mégiscsak szóba állnak? Na ez a hír, skacok!

Majd idővel kiderül persze, hogy mi ültette közös asztalhoz az antagonokat. Most még csak sejtéseink vannak. Az biztos, hogy nem a bikavérrel hígított glicerin. Talán inkább a félelem, hogy közeleg a nap, amikor majd a Jobbik bakancsai rúgják be a kricsmiajtót, hogy gazdáik helyet követeljenek a mutyinak asztalánál. Annyi szabad frekvencia meg nincs. Ennyit még a 350 leggagyibb magyar is tud. Mert a gagyi mértékegysége a Fidesz-KDNP-s és az MSZP-s képviselők száma lett. Az sem világos, miért állt le alkudozni abszolút nyerő helyzetében a Fidesz. Talán arra gondolt: kevésbé bántják majd a kényes polgári füleket a liberálkommancs maszlagok, mint a hajnaltól napestig dübörgő sámándobok? Egyelőre ez a kisebbik rossz, aztán majd eistandolunk úgyis, ha eljön az ideje? Kiderül majd ez is, mint ahogy mindig minden kiderül egyszer.

Most már csak az a kérdés, mire számíthatunk mi, a múltból fogyatkozó számban itt maradt, megrögzött médiafogyasztók. Nyilvánvalóan arra, hogy tovább folytatódik a média bedarálása. Ebből már nincs sok hátra. Osztozni kell majd még a Fülesen meg a Bucimacin, de ha a frekvenciákat sikerült simán lepacsizni, ezekkel se lesz gond. A tévék nagyobb falatok. Majd műsoronként fogják őket bezúzni, amivel egyébként már eléggé előrehaladott állapotban vannak. A híradók egy szálig elestek, s innen meglepően rövid lesz az út a főzős műsorokig. Az egyik adásból a vörös húsokat tiltják ki, a másikból a narancstortát (mivel a szárnyasoknak úgyis annyi!), hogy végre a képernyőkön is rend legyen.

(Ha azt gondolod, hogy ez a pamflet pimf lett, akkor írjál jobbat, haver! De gyorsan, amíg lehet!)

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.