Röviden

Regisztrációs kampányt indít az LMP

Ajánlószelvény-regisztrációs kampányt indít a Lehet Más a Politika (LMP) - jelentette be tegnap a párt kampányának koordinátora. Érsek-Obádovics Nándor elmondta, hogy aktivistáik az adatvédelmi biztosnál bejegyeztetett adatgyűjtő ívvel keresik fel a választókat. Céljuk olyan állampolgárok megtalálása, akik vállalják, hogy segítik az LMP indulását a választásokon. (MTI)

36 ezer nyugdíjas kapott méltányosságból emelést

A válság társadalmi hatásainak mérséklése érdekében tett lépések jegyében már csaknem 20 ezer nyugdíjas kapott egyszeri segélyt, 36 ezren részesülhettek havi 2 és 5 ezer forint közötti méltányossági nyugdíjemelésben, 866 ember méltányossági nyugdíjban. (MTI)

Kész az új nemzeti drogstratégia

A kormány várhatóan a héten nyújtja be a parlamentnek az új, 2010-2018-ra szóló nemzeti drogstratégiáról szóló javaslatát. Portörő Péter, a Nemzeti Kábítószerügyi Koordinációs Igazgatóság igazgatója emlékeztetett arra, hogy 2000-ben fogadták el az első drogstratégiát, ez idén jár le. A nemzeti stratégia három fő pillérre épül. Ezek: a megelőzés, közösségi beavatkozás; a kezelés, ellátás, ártalomcsökkentés; kínálatcsökkentés. (MTI)

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.