Börtönben karácsonyozik Lagzi Lajcsi

Három hónappal meghosszabbították az áram-, víz- és gázlopással vádolt Galambos Lajos és társa, Cs. Csaba előzetes letartóztatását. Lagzi Lajcsi így a karácsonyt és a szilvesztert is kénytelen gyerekei és felesége nélkül eltölteni.
A lakodalmas-királyt szeptember 24-én vette őrizetbe a rendőrség. Lajcsit és társát azzal gyanúsítják, hogy évikig lopták a közműszolgáltatásokat a zenész mocsai birtokán és a tatai apartmanparkban. A zenészt ezen kívül vesztegetéssel is gyanúsítják, mert lefizethette az óraleolvasókat.

Velvet megbízható forrásból úgy értesült, hogy a Budaörsi Járásbíróság csütörtökön meghosszabbította Lagzi Lajcsi és Cs. Csaba előzetes letartóztatását. A végzés nem jogerős.

Galambos Lajos, feleségével és üzlettársával korábban fellebbezett az előzetes letartóztatás ellen, de hármójuk közül csak Lajcsi feleségét helyezték szabadlábra.

A zenészt különösen rosszul érintheti a járásbíróság döntése, hiszen ahogy arról korábban beszámoltunk, nem érintkezhet telefonon családjával, és a börtönben is csak gyerekei látogathatják meg.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.