Kokó lett az M4 műsorvezetője

Héder Barna, az M4Sport sportigazgatója újabb nagy nevet igazolt le a hazai sportéletből, a legfrissebb erősítés Kovács „Kokó" István, olimpiai-, és világbajnok magyar ökölvívó, tapasztalt televíziós szakember és kommentátor - közölte az MTVA.
A cég közleménye szerint a sportigazgató az eddigi keret megerősítésétől azt várja, hogy az M4Sport megszilárdítja vezető helyét a hazai sporttelevíziózás centrumában.

„Ha sport, akkor az M4Sport adja a legtöbb élményt a magyaroknak: legyen szó hazai női kosár, kézilabda, európai topligás futballmérkőzésekről, vagy Forma-1-ről, mi mindenhol ott vagyunk, és mindent megmutatunk.

Nézőink is meghálálják a rengeteg sporttartalmat, a nézettségi statisztikák szerint Magyarország legnézettebb sporttelevíziója egy kemény versenyben az M4Sport, és ez annak is köszönhető, hogy a sporttelevízózás legnagyobb élő alakjai az M4Sport kötelékében dolgoznak.

Hajdú B. István, Gundel Takács Gábor, Knézy Jenő, Szujó Zoltán, és most már Kovács „Kokó" István a garancia arra, hogy az M4Sporton egy ütőképes csapat szolgálja a hazai sportbarátokat" – fogalmazott az M4Sport legfrissebb igazolásáról Héder Barna.

NOLBLOG
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.