Egy rossz hír Svájcból, ami nekünk jó

Megsérült Johan Djourou, a svájci labdarúgó-válogatott középhátvédje, ezért ki kell hagynia a magyar csapat elleni, pénteki világbajnoki selejtezőt.
A svájci közszolgálati rádió és televízió (SRF) vasárnap számolt be róla, hogy a Hamburg csapatkapitánya azért nem lépett pályára a Hertha BSC otthonában 2-0-ra elveszített szombati mérkőzésen a német élvonalban, mert a pénteki edzésen megsérült a combja.

Markus Gisdol, a HSV vezetőedzője közölte, hogy a 65-szörös válogatott Djourou nyolc-tíz napig nem futballozhat, ezért be sem vonul a nemzeti együttes edzőtáborába hétfőn, és a magyarok elleni selejtező mellett az Andorrával szembeni találkozót is ki kell hagynia.

A védő három mérkőzést végigjátszott a nyári, franciaországi Európa-bajnokságon, csapata negyedik meccsén nem szerepelt.

A svájci keretben vasárnap is megsérült egy játékos: a német FSV Mainz középpályása, Fabian Frei ugyancsak combfájdalmak miatt kért cserét a Wolfsburg elleni bajnokin (0-0). Valószínűleg ő sem játszhat Budapesten, de a pontos diagnózisra még várni kell.

A Magyarország-Svájc világbajnoki selejtező pénteken 20.45-kor kezdődik a Groupama Arénában.

NOLBLOG
Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.