Hírek

Papp Krisztina a harmadik helyen ért célba az utcai félmaratoni futóversenyen. (Róma)

Ötödikként fejezte be Csonka Zsófia a sportlövő Világ Kupa-verseny női sportpisztolyos számát. Sidi Péter férfi légpuskában kilencedik lett. (Sydney)

Elias Figueroa chilei futballlegenda is pályázik a FIFA elnöki posztjára; a 64 éves, három világbajnokságon szerepelt hátvéd a katari Mohamed Bin Hammam mellett lesz a tisztet 1998 óta betöltő svájci sportvezető, Joseph Blatter kihívója. (Santiago de Chile)

Harmadik vereségét szenvedte el a Vasas vízilabdacsapata az Euroliga negyeddöntős szakaszában: 12:6-ra kapott ki az olasz Pro Reccótól. (Genoa)

Francia siker a Portugál-ralin: Sebastien Ogier végzett az élen. (Lisszabon)

Sorozatban kilencedik bajnoki címét szerezte meg a Fehérvár jégkorongcsapata, miután a döntő negyedik mérkőzésén 9:4-re (az összesítésben 4:0-ra) felülmúlta a vendég Dunaújvárost.

Első mérkőzések a labdarúgó Liga Kupa elődöntőjében: Haladás–Haladás 0-2, Zalaegerszeg–Paks 1-2.

Emlékmérkőzésen az Újpest labdarúgócsapata 2-1-re legyőzte a vendég Górnik Zabrze együttesét. A 3000 néző előtt rendezett találkozó bevételét az újpesti stadion névadója, a lengyelekkel korábban bajnoki címet és kupát nyert, legendás Szusza Ferenc szobrának felállítására fordítják.

Labdarúgó NB II, Nyugati csoport: Kaposvölgye–Gyirmót 0-2, Pécs–Videoton II 0-1. Az élen: 1. Videoton II 40 pont, 2. Gyirmót 39 (42-21), 3. Pécs 39 (31-12). Keleti csoport: Orosháza–Nyíregyháza 0-1, Diósgyőr–Vecsés 1-0. Az élen: 1. Nyíregyháza 44, 2. Diósgyőr 41, 3. Mezőkövesd 40.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.