Hírek

Győzött a Dallas Mavericks az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban, ám az együttes nagy árat fizetett az Oklahoma City Thunder elleni 103:93-as győzelemért, miután megsérült Dirk Nowitzki, a csapat német klasszisa. (Oklahoma City)

Negyvenhat védést mutatott be Chris Osgood, a Detroit Red Wings kapusa a Colorado Avalanche elleni találkozón az észak-amerikai profi jégkorongligában: együttese 4:3-ra felülmúlta ellenfelét. (Denver) Francia győzelem a női alpesi sízők óriás-műlesikló Világ Kupa-versenyén: a 21 éves Tessa Worley a szakág idei négy viadalából hármat megnyert, így az összetettben is vezet. (Semmering)

Bejutott a profi amerikaifutball-liga rájátszásába a címvédő New Orleans Saints, miután 17:14-re legyőzte az Atlanta Falcons alakulatát. (Atlanta)

Rafael Nadal teniszezőt választották 2010 legjobb európai sportolójává a kontinens hírügynökségei. Sebastian Vettel, a Forma–1 idei világbajnoka lett a második.

Ötödik alkalommal nyerte meg a Wild Oats XI nevet viselő egység a Sydney–Hobart vitorlás viadalt. A Mark Richards kormányozta hajó 2 nap, 7 óra, 37 perc és 20 másodperc alatt teljesítette az Új-Dél-Wales és Tasmánia közötti 1168 km-es távot, ám győzelme nem tekinthető biztosnak, miután a versenybizottság vizsgálódik, mert a legénység megsértette a rádiózásra vonatkozó szabályokat. (Hobart) Válogatott játékossal erősített az Érd női kézilabdacsapata: Tóth Tímea, a nemzeti együttes balátlövője igazolt a csapathoz.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.