Hírek

Sztrájkolnak a hét végén a skót labdarúgó-játékvezetők, mert nem érzik magukat biztonságban. Egyebek mellett az sarkallta szervezett fellépésre a bírókat, hogy a Celtic–Glasgow Rangers (1-3) mérkőzés játékvezetője halálos fenyegetést kapott, mert a Rangers javára vitatott büntetőt ítélt, a múlt csütörtökön pedig John Reid, a Celtic elnöke visszavonulásra szólított fel egy bírót.

Mindössze két ponttal mutatkozott be a török bajnokságban a Besiktashoz szerződött Allen Iverson, akit korábban az észak-amerikai liga legértékesebb kosarasának is megválasztottak. A tengerentúli játékos –aki két évre négymillió dollárért írt alá – vereséggel debütált, miután csapata 74:67-re kikapott a Fenerbahcétól. (Isztambul)

További három évre megerősítette posztján John Fahey elnököt a Nemzetközi Doppingellenes Ügynökség (WADA) vezető testülete.

„Összekötő” lett Zinedine Zidane a Real Madridnál: a világés Európa-bajnok francia futballista a jövőben a klub elnöke és a csapat labdarúgói között tartja a kapcsolatot.

Polgár Judit nyerte a mexikóvárosi meghívásos négyes sakktornát, miután a döntőben legyőzte a volt világbajnok Veszelin Topalovot.

Aranyérmes lett Ungvári Attila és Joó Abigél az U23-as cselgáncs Európa-bajnokságon; Krizsán Szabolcs a második helyen végzett. (Szarajevó)

Története során először nyerte meg az észak-amerikai labdarúgó-bajnokságot a Colorado Rapids, miután a döntőben hosszabbítás után 2-1-re legyőzte a Dallast. (Torontó)

Sorozatban 13. mérkőzését veszítette el a New York Islanders az észak-amerikai profi jégkorongligában, miután hoszszabbítás után vereséget szenvedett az Atlanta Trasherstől.

Sikeres állampolgári vizsgát tett hétfőn Nemanja Nikolics, a labdarúgó NB I-ben listavezető Videoton szerb csatára. A 23 éves futballistát már csak az ilyenkor szokásos adminisztrációs ügyek választják el attól, hogy megkapja az állampolgárságot, így a jövőben akár a magyar válogatottban is szerepelhet.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.