Hírek

Jakab János van már csak versenyben a hazai asztaliteniszezők közül a Pro Tour-sorozatba tartozó budaörsi magyar nemzetközi bajnokság egyes viadalán: előbb a francia Lorentz ellen nyert 4:1-re, majd – a 16 közé jutásért – a 3. helyen kiemelt hongkongi Tang felett aratott bravúros, 4:3-as győzelmet. A nőknél Lovas Petra a második, Tóth Krisztina, Póta Georgina és Pergel Szandra az első körben búcsúzott; Kosiba Dániel, Muskó Péter, Pázsy Ferenc, Fazekas Péter és Pattantyús Ádám szintén a nyitányon esett ki.

Harmadik lett Ungvári Miklós (66 kg) a cselgáncs Világ Kupa-sorozatba tartozó Grand Prix nyitónapján. (Rotterdam)

November 17-én barátságos mérkőzésen fogadja a magyar labdarúgó-válogatott a litván együttest; a helyszínt később jelöli ki az MLSZ.

Megvásárolta a Liverpool futballklubot a New England Sports Ventures nevű, a Boston Red Sox baseballcsapatát is birtokló amerikai cég. A vevő 300 millió fontot (94 milliárd forintot) fizet. (Liverpool)

Újrajátszást kér az UEFA-tól, egyúttal elítélte szurkolóinak viselkedését a Szerb Labdarúgó Szövetség, amelynek vezetői a vendégszimpatizánsok randalírozása miatt félbeszakadt keddi, Olaszország elleni genovai Eb-selejtező ügyében hétfőn találkoznak Michel Platinivel, a sportág európai szervezetének elnökével. (Belgrád)

Negyeddöntő a férfi tenisztornán: Djokovics (szerb, a verseny 2. kiemeltje)–Garcia-Lopez (spanyol) 6:2, 6:3; Federer (svájci, 3.)–Söderling (svéd, 5.) 6:1, 6:1; Murray (brit, 4.)–Tsonga (francia, 12.) 6:2, 6:2; Monaco (argentin)–Melzer (osztrák, 13.) 6:7, 7:5, 6:2. (Sanghaj)

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.