Hírek

- Szerződtette Patrick Vieirát a Manchester City labdarúgócsapata: az Európa-bajnok francia középpályás az Internazionalétől érkezik az angol együtteshez. Vieira korábban csaknem egy évtizedig futballozott a szigetországban: 1996 és 2005 között az Arsenal alkalmazottja volt. (Manchester) l Hetedik szakasz a Dakar-ralin: az autósoknál a katari Naszszer al-Attijah, a motorosoknál a francia Cyril Despres tette meg a leggyorsabban a chilei Iquique városából induló, hatszáz kilométeres etapot. Az összetettben a spanyol Carlos Sainz, illetve Despres vezet. (Antofagasta)

- Országonkéntimmárkétkét versenyző szerepelhet egy súlycsoport küzdelmeiben a nemzetközi cselgáncsviadalokon – döntött a sportági csúcsszövetség. A határozat az olimpiára nem vonatkozik. (Dublin) l Pozitív eredményt hozott egy amatőr versenyző doppingtesztje a november 29-i, légfegyveres országos bajnokságon – tájékoztatott a Magyar Antidopping Csoport. Az első, úgynevezett A minta eredménye önmagában nem jelent doppingvétséget, az érintett kérheti a B próba elemzését.

- Vasárnap az orosz Zvenyigorodot fogadja a Győr női kézilabdacsapata a Bajnokok Ligája csoportkörének ötödik fordulójában. Az állás: 1. Oltchim Valcea 6 pont, 2. Zvezda Zvenyigorod 5, 3. Győr 4, 4. Itxako 1. A kvartettből az első kettő folytathatja a nyolc között, a harmadik a KEK legjobb tizenhat együttese között vetélkedik tovább.

- Elhunyt Tasnády Károly világbajnok öttusázó: nyolcvanegy éves korában, súlyos betegség után érte a halál. Tasnády Károly tagja volt az 1954-es, budapesti világbajnokságon a sportág első magyar vbaranyérmét szerző, Benedek Gáborral és Szondy Istvánnal teljes csapatnak; később – több évtizeden át – nemzetközi hírű sebész főorvosként dolgozott Münchenben, ahol a Bayern labdarúgócsapata mellett is tevékenykedett.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.